marți, 18 noiembrie 2014

Il pleut

Le 18 novembre 2014

Mardi. Depuis dimanche, le temps a changé, il pleut et il pleut sur mon tapis. Ce n’est pas une blague, il ne pleut pas beaucoup, mais assez. Je ne veut pas y penser. Je suis fatiguée.

Marți. De duminică, timpul s-a schimbat, plouă și plouă pe covorul meu. Nu-i de glumit, nu plouă tare, dar destul. Nici nu vreau să mă mai gîndesc. Sînt obosită.

  



6 comentarii:

  1. cand simti ca esti atat de obosita incat nici sa te mai gandesti la lucruri neplacute nu mai poti, inchide gandurile intr-o cutiuta cu lacat, baga cheia sub perna si culca-te. odihneste-te. oricum n-ai ce sa faci in plus. covorul se va usca si va mirosi divin cand il vei baga in casa, ai sa vezi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te necaji, cu vremea nu ne putem pune. O sa iasa si soarele. Tot e bine, ca nu ploua cu galeata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e uscat, dar a avut timp să se scurgă...Sper ca în zilele următoare să fie vreme propice. Mulțumesc pentru încurajare.

      Ștergere
  3. Nu- speli prea des? Se circulă mult prin salonașul tău? Nu te necăji. Dacă s-a scurs de apă, se va usca în cele din urmă.A1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salonașul meu are rol și de intrare, deci se circulă. Poate sînt un pic exagerată, altădată îl spălam de două ori pe an, primăvara și toamna.

      Ștergere