luni, 12 octombrie 2015

Zacusca

Le 8 octobre 2015


Jeudi. « Si vraiment on veut faire une chose, on trouve toujours un moyen, si non, on trouve une excuse,Frank Banks » Je ne sais pas si vous me comprenez, en roumain, eh bien, je trouve que c’est plus expressif.
Ainsi, je suis en train de faire ma zacusca pour l’hiver. Je la fais en étapes, c’est un travail fatiguant, et je suis à la dernière... Souhaitez-moi bon travail! J’en ai grand besoin!

Joi. « Dacă vrei într-adevăr să faci ceva vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză. Frank Banks». Nu știu dacă mă-nțelegeți...


Astfel, am decis să-mi fac o provizie de zacuscă pentru iarnă. Am zis s-o fac în etape ca să nu mă obosesc prea tare și mă aflu la ultima etapă. Urați-mi bun lucru! Am mare nevoie!

   

10 comentarii:

  1. Spor la treaba si odihna placuta mai apoi !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Spor la treabă și să-ți iasă așa cum îți dorești!
    Eu, anul ăsta, pentru zacuscă îmi găsesc scuze. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce drăguț! E bine să faci o pauză, ca apoi, s-o pregătești și s-o mănînci cu plăcere. Merci pentru vizită, Carmen Natașa.

      Ștergere
  3. Spor și răbdare va urez și eu. Și eu fac zacusca tot în etape, obosesc mai puțin și unde mai pui ca nu iese același gust, fiecare sarja cu gustul ei. Mai stau un pic și mai fac și eu un "repetir" la zacusca de fasole boabe. A ieșit asa de buna ca jumătate am gătat-o deja.
    Zi spornica sa aveți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se poate să nu iasă bună! Investim atîta dragoste și ne gîndim mereu la familie, la cei din jur. Spor la lucru, Ina.

      Ștergere
  4. Bun lucru! Zacusca înseamnă multă treabă și pentru că totul trebuie făcut repede este obositor chiar pentru tinere, ce să zic dacă ai trecut de...amiază!!!Ana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, Ana. Puțină oboseală nu strică niciodată. Sănătate!

      Ștergere
  5. Encore quelque chose de bon! Mais cela va etre manger pendant l'hiver...Un hiver agréable, alors!

    RăspundețiȘtergere
  6. A toi aussi, un hiver agréable. Je t'attends toujours, Lavi.

    RăspundețiȘtergere