vineri, 28 iulie 2017

La pie voleuse/Coțofana hoață

Le 29 juillet 2017

Samedi. Un jour, j'ai trouvé un petit film amusant sur facebook et je me suis rappelé une histoire que j'avais écrit aici.

Sîmbătă. Într-o zi am găsit un filmuleț amuzant pe facebook și mi-am amintit o istorioară pe care am scris-o eu prin 26 nov. 2009( vezi link-ul)


8 comentarii:

 1. Ce simpatic filmulet... Ceva stralucitor, evident!
  Multumesc pentru zambet, Marta!
  Un weekend placut sa ai!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu degeaba-i spune coțofana hoață. Mulțumesc pentru vizită, Suzana,

   Ștergere
 2. Mie îmi plac coțofenele. Avem și noi în grădină o familie. Trăncănesc de dimineață până seara, fură pietricelele albe din jardiniere și fac baie în vasul cel mare cu apă al câinilor! ☺
  Săraca băbuță! Ce emoții o fi avut ea până și-a găsit aparatul...

  Numai bine, dragă Marta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Coțofenele din preajma casei mele sînt foarte prudente, nu pot să le fotografiez nici din casă fiindcă aud clicul aparatului foto și pleacă!
   De aceea mă uimește îndrăzneala celei din micul film și...cea din povestea băbuței.
   O săptămînă frumoasă, dragă Zina,

   Ștergere
 3. Cotofenele sunt chiar curajoase, acum o saptamana am avut un pui de-al lor care, ca sa scape de Max si pentru ca nu putea zbura bine inca, a intrat la mine in veranda, pe usa. De noi nu dadea semne ca s-a speriat, dar dupa un timp sotul i-a deschis geamul si a plecat pe acolo. N-a furat nimic :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Încă nu și-a învățat lecția, ha, ha, ha. Oricum sînt întotdeauna o prezență agreabilă care te scoate din cotidian. Merci Cristina, să ai o zi frumoasă,

   Ștergere